Allahneverdiysee eminekyr o marka bana çok yalancı pozitif verdi maalesef başka testle tekrarla elinde varsa
eminekyr Allahneverdiysee -Cennetkusuannesi- allyslife cicek_s1 aysenur471 gkcalyaa Kızlar kaset yaptım çok ince çıktı süresinde çektim sonradan değil dayanamadım kusura bakmayın 😂
Mrsfly eminekyr benimde adetime 7-8 gün var heyecanınızı cok ii anlıyorum bende aynı durumdayım ama test için kesin beklememiz lazım çok çok erken. En azından bi regle 4 gün kala felan
allyslife eminekyr ya yerim kız seni ahshshsh ne kusuru bize böyle şeylerle geeell ama nolur sabah ilk idrarla yapın şu testi o zaman daha güzel koyu oluyor😂😂 var var görünüyor lütfen Allah’ım sağlıkla kolaylıkla gelsiiiin💖
aleynau eminekyr ayy hayırlı olsun canım benimde bat 19 gibi şu an bilmiyorum 2 ay önce kürtaj oldum şu an bende yapsam çıkar mı acaba çünkü hiçbir adet belirtim yok
eminekyr allyslife biliyo musun sabah artmed yaptım 25ml ama o biraz yok gibiydi moralim gitti akşam eşim getirmiş erken gebelik kaset falan yapayım dedim yarın sabah idrarıyla yapacağım ama 🙌😄
Allahneverdiysee eminekyr yine heveslenme ama umudunu da yitirme dua et canım çok stresli bir süreç biliyorum en kısa zamanda nasip olur inşallah 💖
eminekyr Allahneverdiysee umut edip bekleyen yüreği sızlayan herkese nasip eder Rabbim inşallah en hayırlısını 🤲
eminekyr aleynau valla canım bende çıkmasına şaşırıyorum varsa yap at bakalım 🌸🙌 benimde umarım sahicidir
allyslife aleynau bata daha varmış csnım sabredebilirsen bekle ama edemezsen de lütfen sabah ilk idrarla erken gebelik yap😂