-Cennetkusuannesi- eminekyr ben gördüm çok silik 2 günde bir tekrarla hergün yapma belirginleşmiyo çünkü inşallah vardır canım
elisamommy eminekyr Benimde Aynı Hatta Daha Koyu Çıktı Enfeksiyondanmış Bugün 1 Gün Erkenden Regl Oldum
eminekyr Allahneverdiysee -Cennetkusuannesi- allyslife cicek_s1 aysenur471 gkcalyaa Kızlar kaset yaptım çok ince çıktı süresinde çektim sonradan değil dayanamadım kusura bakmayın 😂
allyslife eminekyr ilk gebeliğimi ben de freely ile öğrenmiştimm, inşaallah sen de öğrenir kavuşursun amiiin💖
allyslife eminekyr yalancı pozitif yorumu görmedim hiç aşkım, ben regle yakın test yaptım 2 gün önceydi sanırım beta 42′di belirgin pozitif verdi. Ben inanmak istiyorum şu an sonuca ama sen nazlan, inanmıyormuş gibi yap🤪
eminekyr allyslife ya bende duymadım arkadaşım da hamile bununla öğrendi olmadığı aylar asla silik vermiyordu zaten yakın bir eczane var hep aynı yerden alıyoruz 😂
cicek_s1 Bende sanki gördüm gibi oldum da inşallah vardır :) erken olduğu için belki silik gibi böyle
aysenur471 eminekyr bende dayanamadım yaptım canım 7 gün var benmki daha koyu ama days doctor diye duruyorum🤭