Momlife_ Kısır yapacağım ama yoğurarak yapmak istemiyorum tencerede pilav gibi yapmak istiyorum genelde de tarifler yoğurarak çıkıyor karşıma siz nasıl yapıyorsunuz
kurkmantosuzmadonna Momlife_ ince bulgurdan mı yapacaksınız? Ben bir kapta sıcak suyla ıslıyorum o şişene kadar da malzemelerinizi doğrayıp salçasını yağını vs ekleyip karıştırıyorum iyice.
maviportakal_ Momlife_ ben pişirerek yapıyorum önce 1 adet soğan 1 kaşık domates salçası 1 kaşık biber salçası 2 su bardağı ince bulgur 3-3 buçuk su bardağı sıcak su koyuyorum güzelce pişiriyorum soğuyunca tane tane oluyor sonra yeşilliklerini bharatlarını ekliyorum soğuduktan sonra suyu aslında biraz göz kararı oluyor ama yaklaşık böyledir
1cey Momlife_ sosu pişiyor sosuna kaynar suyu biraz daha çok koyup bulgurla bekletiyorum öyle güzel oluyor demleme gibi
Babyy_Mom Momlife_ Bulgura tuzla çok az su katıp ocağa bırakıyorum, kaynayınca ocaktan alıp ağzını kapatıyorum o kendi kendine yumuşuyor. Yumuşayan bulgurun salçasını, yeşilliğini ve diğer tüm malzemelerini çiğden atıp karıştırıyorum.