merve_tp Dün doktorum vitaminimi kestirdi dahiliyeye yönlendirdi. Ona göre tedaviye başlayacak Karaciğer enzimlerimde artış varmkş bu da sarılık tehlikesine yol açabilirmiş. Yaşayan var mı? 🥹
gogebakk merve_tp ben yaşadım canım ama benimki minimal düzeyde dedi 3 haftalık zorunlu diyete verdi düzeldi şimdi yoksa beni de yolluyordu dahiliyeye
gogebakk merve_tp bende korktum düzelmezse dahiliye dedi hemen sonra yağsız sebze ile beslendim tabi doktor bütün sonuçlarıma bakıp dedi bunu 2 haftaya düzeldi ama ben korkudan dikkat ettim herşeye sen sor doktora ne yapmam lazım diye geçer inşallah alt ve ast değerim yüksek çıkmıştı
merve_tp gogebakk çok geçmiş olsun canım bana sadece bir süre vitamini kes dedi. Dahiliyeden testler istedi. Bakalım sonuca göre tedaviye başlayacakmış
gogebakk merve_tp yok sordum devam et dedi sadece diyet verdi 3 haftalık eğer düşmezse dahiliye bakacak dedi ama şükür düştü çok geçmiş olsun rabbim yardımıncınız olsun
emineeg Benimde yüksek cıktı diyetistenim her gün enginarlı salata yememi istedi enginar hemen düşürüyormuş haftaya kan tahlili vericem tekrardan