kumsalyildirim Kızlar 2 gün önce hcg 2.30 çıkmıştı eğer gebelik varsa bugün artış olmuş mudur kan versem çıkar mı ? Adete 8 gün kala kanda gebelik öğrenen varmı ?
aframoms13 kumsalyildirim çok erken yumurtlama bile daha yeni olmuş olabilir reglinizin gecikmesini beklryin
esra_sonmez kumsalyildirim ben 6 gün kala öğrendim beta 145 ile :) erken döllenme olmuştur büyük ihtimalle tabi testte pozitif gördüm direkt belli etmişti kendisini kan verdim sonra
aframoms13 kumsalyildirim yerleşme yumurtlamadan 6-10 gün sonra olur yani bu gunlerde pozitif çıkması imkansız
aframoms13 kumsalyildirim adete 8 gün kaldı demişsiniz yumurtlama genelde 2 adet ortası olur sizin yumurtlama erken olmussa bile en dogru sonucu regliniz gecikince alırsınız hakkınızda hayırlısı olsun
naciyem kumsalyildirim evet çok çok erken kesinlikle bekleyin acele etmeyin acele iş güzel sonuçlar vermiyo bazen adet gecikirse direk sağlık ocağına yada acile kan verin en doğru sonucu öyle alırsınız
naciyem eminekyr bana kalırsa bekleyin biraz acele etmeyin adet geciktikten sonra daha iyi anlaşılır oluyo