Ersozburcin MiniAzra yani ben ana kucağı aldım ama bu niraz güvenlikli değil gibi emin değilim Ana Kucağı - Ana Dizi Titreşimli Müzikli https://www.e-bebek.com/bondigo-ana-kucagi-ana-dizi-titresimli-muzikli-p-bon-bl7100 Buda o fiyat aralıpında gibi ve titreşimi falanda var Tabi sen bilirsin cnm
Efuli53 MiniAzra birtek kendıne sırt çantası ve bebeği gün içinde evde içine koyabılcdğin sallanan ana kucagnı alman yeterli
Bzkrt1 MiniAzra anakucağının gerekli olduğunu düşünüyorum ama diğerleri gereksiz geldi bana. Ben ebebekin anakucağını aldım 130 TL e. Bu set halinde uygun fiyatlı ama kalitesi nasıldır bilemedim ve dediğim gibi sadece anakucağı gerekli bana göre
MiniAzra Efuli53 sırt çantası aldım ama bu 150 tl düşmüştü çok uygundu. Sallanan ana kucagi için alıyorum zaten
gayecee MiniAzra fiyatı çok uygunmuş ama anakucağı basit gibi duruyor İnternet siparişi mi olacak? Güvenilir bir site mi ona da dikkat et canım
MiniAzra gayecee ana kucagi kullanmayı düşünmüyorum sadece anne dizi için alicam alırsam ama pek bilemedim acaba tekli mi alsam