aslans Bugün şeker yükleme testi yaptırdım. Suyum fazla, bebeğim iki hafta önden gidiyor diye istedi doktorum. Korktuğum gibi olmadı kolay içtim. İnşallah sonuçlarda güzel gelir
gizemli00 aslans ayy bu çok fazla değil mi ya bunu nasıl bitirdin kız benimkide 75 idi normal su şisesi aldım baya bir dokmemi söyledi hemşire icebilecegim kadar bu kadar içsem kusardim herhalde
June6 aslans normalde bulantınız var mı benim sabah bulantılarım oluyo ilk hamileliktede kan vermeden 5-10 dk önce kusmuştum korkuyorum bunda da öyle olcak diye bu sefer dediğiniz gibi açık alanda içmeyi düşünüyorum ama tedirginim inşallah kusmam
aslans beautiful_ Şerbetli suya biraz limon sıkılmış tadı vardı. Öyle aşırı şekerli gelip kesmiyor limon tadını kırmıştı. Ben bahçede içtim hava alarak. İçmeden önce bir tüp kan verdim. İçtip bitirdikten tam bir saat sonra bir tüp, bir de ikinci saatinde bir tüp kan verdim bitti.
gizemli00 aslans masAllah valla ben baya dibini içtim Cook kötüydü ondan sonra şekerli içeceklerden tiksindim😬😬 ve 1.5 gün boyunca bebeğim az hareket etti bol su için testlerden sonra
beautiful_ aslans sadece bir kere tek içiyorsunuz değil mi? Ve tek mi gittiniz ben hastaneye tek gidiyorum sürekli de
aslans June6 bende çok tedirgin oldum kusarım diye ama kusmadım. Normal de kusma, bulantım da yok zaten
aslans gizemli00 hemşire de öyle söyledi içiyorum. Şuanlık bebeğim hareketli bir sıkıntı oluşmaz inşallah
sinemysbaby gizemli00 merhaba yükleme sonrası benimde bebeğim az hareket etti. Strese girdim çok pişman oldum şeker yükleme yaptırdığıma. Hani bebeği etkilemiyordu? Şimdi be nereden bilicem bebeğime zararı olup olmadığını. Bana başta bebek etkilenmiyo dediler sordum o kadar. Pişmanım valla. Eziyet fenalaştım birde içinde bebekte kasıldı
gizemli00 aslans içerken hareketli de ictikden sonra akşamları ve diğer gün azalma oluyor ve kiminin bebeği hareketsiz kalabiliyormuş