caglacelik67 29 haftaya girdik bebeğim 1486 gram bende 8 buçuk kilo aldım 🥲 daha ne kadar alırım bilmiyorum kızlar 🥲sizde durumlar nasıl??
aslanbarlasss caglacelik67 28 haftalığım şimdi doktordan geldim 😊 bebekom 1189 kg bıyu 39 cmmiş bende henüz 4 kg aldım 😊 ama çok dalgalanma oluyor bi veriyorum bi alıyorum şuan almış halim kilo olarak
beautiful_ caglacelik67 20 haftalıkken 10 kilo almıştım kızımda 24.haftada 648 gramdı 🩷 cuma günü 28 haftalık oluyoruz o gün görüş günümüz bakalım ne durumdayız 🩷
gvnrzz caglacelik67 30 haftalık ama en son 25. Haftada gördüm bebegin kilosunu bilmiyorum , ben 9 kilo aldım 🥲
yagiz_didem caglacelik67 27 haftalıgım 2.5 kg aldım gecen hafta Bebek 1160 Gr 36cm di . Normalde aşırı kilo alırım ama hamılelık surecınde alamıyorum ılk çocukta da toplamda 4 kg almıstım
caglacelik67 yagiz_didem süper ya 2.5 kg bebiş almış onuda zaten ❤️ püf noktaların varsa banada söyle canım 😂🙏🏻
yagiz_didem caglacelik67 sağ ol canım şekerim var herseyı yıyemıyorum zaten 20 haftaya kadar bulantıdan kalkamıyorum alamamıştım sonrasında da sadece bebeğe yarıcak şeyler yedım kaşar muz tan buğday ekmegı haslama yumurta sebze aşırı tuketıyorum
Zeyneplemutluluk caglacelik67 bende 29 haftanın içindeyim 14 kilo aldım 😄 halimden gayet memnunum daha da almak istiyorum kilo bana yakışıyor normalde zayıf biriyim
melisa_dfj caglacelik67 27+0 haftalığım bende 25+5 deyken 940 gr şimdi ne kadar olmuştur bilmiyorum oğluşum tabi artı olarak +13 kilo aldım🥹 58 kiloyken 71 kilo oldum
annebebeka caglacelik67 29+6 haftalık olduk 7 kilo aldım bebeğimi en son 26 haftalıkken gördüm 950 gramdi🥲 aldığımız kilolar bence gayet güzel zaten doğumdan sonra %70′i gider. Belki sizin odeminizde vardır hepsi kilo değildir ben sıfır odemle +7 kilo aldım