birumutt 7.haftada kahverengi pembe arası lekelenme yaşayan var mı ne kadar sürdü normal midir? Ben doktora gittim yerleşme kanaması olabilir dedi ama bundn önce yaklaşık 14 haftalık bir kaybm var dupbaston başladık aynı durumu yaşayan var mı acaba
busonryavrusu birumutt hayatım korkma hiç ben de o haftalarda yaşadım iki kere lekelenmem oldu progestan başladılar 2 hafta da evde dinlendim rapor verdi doktor bak şuan 30+2 olduk şükür 🩵🫶🏻Bu süreç çok stresli ve korkulu geçiyor biliyorum ama sakin kal ve bu günlerin geçiçegini bil canım
Sevdanindogasi birumutt merhaba lekelenmeleriniz geçti mi acaba şuan bende yaşadım lekelenme endişeliyim
birumutt busonryavrusu bende bol bol dinleniyorum ama öbür gebeliğimi enfeksiyondan kaynaklı kaybettim onda da 8..hafta da lekelenme başlamıştı ama bilemedim insan düşünmeden edemiyor kötü şeyler aklıma getirmekten kaçınıyorm ama endişeleniyorum da bir yandn Sizin adınıza çok sevindim 🥹🥰 sağlıkla kucağınıza alın inşallah yavrunuzuu
birumutt birmesele enfeksiyon canım kandaki enfeksiyon bir gecede 96 olmuş doktordan yeni gelmiştim bile
birumutt birumutt birmesele ve 6 gün hastane de kaldım enfeksiyondan iç ateşle titremeler kasılmalar oldu oda kanamayı başlattı 6 gün sonunda kanamam durdu ama bu sefer bebeğimin suyu bitti kesesi delinmiş patoloji sonucunda enfeksiyon çıktı
birumutt Sevdanindogasi 6.haftadan 10.haftaya kadar sürdü kesemde kanama alanları varmış progesteron iğne ve fitil başladık şükür anında daha iyiye gitti sende bir görün ben devlete gidiyorsm doktor bişey yok her şey yolunda dedi düşük tehlikesi deriz biz dedi dupbaston başlamıştık ama lekeler artınca durmaynca özele gittim makineler daha donanımlı diye ve dediğim gibi de oldu kesemde bir kaç alanda kanama varmış hemen iğne ilaç başladık ve durdu çok şükür tavsiyem sürekli devam ederse baska bir hekime de görün