gizemm65 haftada kan uyuşmazlığı iğnesi yaptırmam gerekiyor fakat o hafta bayram tatiline geliyor acilden yaptırsam olur mu ama ona da bir sürü şey yazmışlar ücretli vs kızlar bilginiz varsa yazar mısınız
minikmucizem26 gizemm65 benimde kan uyusmazligim var doktora ptesi gunu gidip yaptiricam..en geç 30 kadar yapilablr diye blyrm sen yine de doktordan bilgi alablrsn
060436 gizemm65 bizde dün olduk 28 haftada öneriliyor bebeklerin durumuna gelişimine en uygun 28 haftalık bayram tatiline denk geliyorsa özelde yaptır ezel kilinikler yapıyor
Esma006 gizemm65 evet ücretli aşkım 27.haftanda vurul ben öyle yapmıştım lekelenme olmuştu 9.haftamda hem o zaman vuruldum hemde 27.haftada
gizemm65 060436 ama burada özelde yaptıranlar için ekstra ücret talep edilmiş iğne ücreti 4000 TL falan
060436 gizemm65 evet kalçadan oldun kan testti yapılıyor ondan sonra ilaç reçetesi veriliyor eczacılar odasına gidip aldık vuruldum
flover0 gizemm65 evet sabahtan kan testi veriyorsunuz doktorunuz sonuçları görüyor iğneyi yazıyor her eczanede bulunmuyor bulduğumuz eczanecide 1 gün sonra getirdi iğneyi o gün acilden vurulmuştum
060436 gizemm65 27 içinde git yaparlar ben 27 +6 haftalıktım söyle bayram tatiline denk geliyor yaparlar
gizemm65 060436 ben bir araştırma yapmadım buradaki postlarda gördüm . Özel muayeneden yazdıranların hepsi ciddi fiyatlar Ödemiş.