Bu0 Ozgebtn bende kızımın ismine daha yeni karar verdim 32+5olduk aysima nur koyacam allah izin verirse
toobe54 seymaahm kızımın ismi güneş ada tam bir güneş her anlamıyla ismini taşıyor siniri yakıcı ama ic ısıtan cinsten 😂
rabiaduru1 Elifalyw1 şimal ismi iyi değil. Cehennem ehline verilen isimdir kuranda. Yanlıs hatrlamıyorsam vakia suresi.
eeren Ozgebtn inci, ışık, ezgi, mekselina aklıma gelenler bunlar. İsim konusunda pek yeni modayı seven birisi değilim hep eskilerden yanayım. Bizim de Allahın izniyle oğlumuz olacak Deniz Eren ismine karar verdik.
bmmomss cansukccc tamamen yok değil, çok çok net konuşmuşsunuz ama kuranda gerçekten o anlamda geçiyor ama yön anlamı da var
rabiaduru1 cansukccc nerden baktınız ki göremediniz vakia suresini arapça ve türkçe ve mealine bir zahmet bakın. Kuranı sol taraftan vermekten bahsediyor. Sol taraftan kime verilir sizce? Cehennemliklere işte. İlkokulda din dersi alan bile bilir bunu. Kesin dille konusmayn hassas konularda.
busradai Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun 💕 ben Parla ismini koymayı düşünüyorum kızıma, belki size de fikir olur 🥰✨
happyomer Ozgebtn Benim ilk çocuğun erkek hamileyim şimdi bu arkadaş da erkek Kız olsaydı Umay Deniz koyacaktık