hollyymollyy Aylin’i rüyamda gördüm ama çevremin etkisiyle isimden uzaklaştım koymayacağım ama bence çok naif güzel ve zamansız🤭 Doğa en güçlü seçeneğimizdi, 5kızdan 1i diye eledik😂😂 Arven’e karar verdik biz ama sizin ilk seferde anlaşılır katagorinize uymuyor🤭
selingldal67 hollyymollyy Benimde kızım olacak bende Aylin koyacağım ama etrafta kime söylesek hep aylin mi hmm ne biliyim kötü gibi şeyler söylüyorlar sinir oluyorum genel olarak Aylinlere bi karşılar sanırım 😃
esraaslny Ozgebtn duru ve kumsal çok hoş bence bende hala arayış içerisindeyim benim yakınlarımda olduğu için bu isimleri koyamıyorum maalesef
nohutumm Ozgebtn anlamı ve hanım sabahilerden olması sebebiyle Afranur koymak istiyorum hayatını çok güzel okumanızı tavsiye ederim ama her duyan aa afra saraçoğlu diyor oysa hiç alakası yok bu şekilde halkım biliyor olması çok rahatsız edici geldi isim arıyorum tekrsr ama A ile başlamasını istiyorum
annekiz6141 nohutumm Yiğenimin ısmı Afranur 10 yasında asırı guzel ve naıf bır kız 🥰 bence vazgecmeyın asla bende Asena Hüma koydum kaynana, görumce iyy, miyyy yaptı annemın kuzenı dedı e dansöz var ya ebenızın dedım seyı nereye çekerseniz oraya gıder ne kadar cahılsınız sız kızınız olursa farklı ısım koyarsınız dedım sustular.. Öyle cahil insanlar var kı boşa yaşıyorlar resmen 🤦♀️
cansukccc Elifalyw1 bende kızım olursa Şimal koymayı düşünüyorum bakalım daha bebişin cinsiyeti belli değil 😂🤭
rabiaduru1 Elifalyw1 şimal ismi iyi değil. Cehennem ehline verilen isimdir kuranda. Yanlıs hatrlamıyorsam vakia suresi.