selingldal67 hollyymollyy Benimde kızım olacak bende Aylin koyacağım ama etrafta kime söylesek hep aylin mi hmm ne biliyim kötü gibi şeyler söylüyorlar sinir oluyorum genel olarak Aylinlere bi karşılar sanırım 😃
Ozgebtn selingldal67 gayet güzel bir isim aslında neden böyle bir tepki veriliyor acaba bende açelya ismini seviyorum mesela ama çevremdekiler de aynı şeklide hmm öyle mi diye tepki veriyor
hollyymollyy selingldal67 evettt anlam veremiyorlar aylin’i beğenmiş olmaya sanırım, eski ama çok klasik eskilerden değil ya sanırım o yüzden🤗 ben yenildim ve koymuyacağım😂
selingldal67 Ozgebtn Kız vallahi insanların tepkileri beni daha çok sinir ediyor inan ki görümcem bile ne çirkin isim dedim en son sinirden kendi kızına istediğini koyarsın ben bunu beğendim dedim ama sinirden kudurdum 😃
yurdtas Ozgebtn artık 34.hafta olduk mercan ismini çok beğenmiştim senelerdir istediğim isimdi hamile olunca soğudum isimden resmen 🥲 En son lidya beğendi eşim çok içime sinmedi ama baska içime sinen isimde yok, şimdi yastık hastane cıkısı yetismeyecek diye üzülüyorum umarım yetişir,zaman hızlı geçiyormus
siisu yurdtas ya neden soğudunuz bende mercan koycam kızıma Mercan ilay, ya da Mercan liya gibi düşündüm mercan kesinde :)
yurdtas siisu çok sert geldi bize tek başına naif bir isim istedik biraz daha iki isim koymak istemediğimiz için üzülerek vazgeçtik ama yanına dediğiniz gibi ilay liya gibi isimler çok yakısıyor yumuşatıyor 🥰
beyzagurbuzz Ozgebtn 2 tane oğlum var, 2. de hamileliğimi öğrendiğim zaman eşim kız olursa Gülce ve Ezel isimlerini söylemişti, özellikle Ezel çok hoşuma gitti, Benim beğendiğim isimler de Ada, Ece, Ecem. Belki size de fikir olur ❤️