gozdenzl Ozgebtn gökçe , parla, umay, buğlem, belinay aklıma gelenlee bunlar sağlıkla gelsin inşaşlah bebişiniz🌸
sinemm_arslan “Deva Yaz” koyduk kızımızın ismini. Şuan 9 buçuk aylık minnoşum. Geçenlerde “Akça” ismini duydum çok hoşuma gitti. Gülce, Öykü, Defne, Gökçe listemizde vardı ama artık hemen hemen her bebekte bu isimler var diye elemiştik.
1anneninsesi Ozgebtn İki oğlum var. İkinci hamileliğim daha kötü geçmişti ve bende kız zannetmiştim. Herkeste kız diyordu. Ve hep ismini Beyza koyacağız diye konuşuyorduk. Nasip oğlan oldu. Ama bir kızım olsaydı Beyza ismini koyardım ya. Çok güzel isim. 😍👌🏻
betulkpln11 minikmucizem26 Evet Gökçe yi eşim daha çok istiyor Ayça benim fikrim öz Türkçe olmasını istiyor özellikle anlamı güzel ve anlaşılır ve telaffuzu da kolay olması önemli bence sırf değişik olsun diye çok tuhaf isimler koyuluyor 😀
asgul88 Bizim cinsiyetimiz belli değil ama isimlerimiz hazır ☺️ Kızımız olur ise mihra lina koyacağız ben biraz takıntılıyım isim konusunda Mihra numaralojide çok kuvvetli bir isim Lina haşr suresi 5. Ayette cennetteki hurma ağacı demek Gerçi eşim parla da istiyor ama diğer isimde daha yoğun
elifsn23 asgul88 Mihra numaralojide çok kuvvetli bir isim Numerolojiye baktığınız bir yer var mı acaba bir de soyadıyla beraber mi değerlendiriyorsunuz