HunilerBenden denizhimi dün yaptın nr kadar süre içinde çıktı. Yani freely yalancı pozitif veriyor yada kurums gösteriyor diye biliyorum bende sma dünden bu güne koyulaşma olmasa bile kendini gösteren bir çizgi olması gerekirdi .
CeysuG denizhimi Maalesef bu marka yalancı pozitif veriyor. Bence kan ver varsa değer düşükte olsa çıkar gösterir kendini
baharli denizhimi Freely yanlış pozitif veriyor malesef geçen ay bana net pozitif verdi kanda çıkmadı
sevinnly Mesela dün sabah yaptinsa ve bugün ilk idrarla degil, oglen aksam yaptinsa yeni oldugu için cikmaya bilir. Test farklari da ola bilir. Bazi testler cok erken oldugunda goremiyor. Ve umarim bu olmaz ama yalanci pozitif gostermis de ola bilir
denizhimi sevinnly ikisini de sabah ilk idrarda yaptım freely hakkında yorumları okudum sanırım yalancı pozitif verdi bebeğini kaybetmiş bir anne olarak çok büyük hayal kırıklığına uğradım keşke doğru olsa ama sanırım bana da yalancı pozitif verdi
denizhimi CeysuG evet yorumlarını okudum bu testin çoğu kişiye yalancı pozitif çıkartmış hem bişey olsaydı bu gün yaptığım teste de çıkardı adetim geçikirse kan veririm
denizhimi HunilerBenden çizgi hemen çıktı ama zaman geçtikce koyulaştı şimdi baktım kop koyu olmuş kuruduğu için ama yalancı pozitif çünkü bu gün yaptığım teste erken gebelik testi olsaydı çıkardı 13. Dpo artık adetim geçikirse kan testi veririm