asporca Kızlar 35 haftalık olduk ama karnım taş gibi kanama leke su gelmesi tansiyon yüksekliği yok aranızda bu şekilde karın sertliği yaşayan var mı ?
vbhgfdsb asporca 35.2 bende aynı durumları yaşıyorum 33 haftadan bugüne genelde aşırı sertleşme sancı gelmesi olmadığı sürece doktor da bşy demiyor
bozkurtttt asporca malesef😔 taş kesiliyorum ara ara.vajinada şiddetli ağrı,baskı,acı,oyulma gibi bir his kombo yaaa 😵💫
goktugsema Bende aynı seyi size post acacaktım ta 35.5 deyim ve haraketleri azaldı bebegın sizlerdede varmı harakette azalma
asporca goktugsema ters geliste bazen çok hareketli bazen yok o hiç o değil ama karnım tepede yuvarlak ve taş gibi hiç bir doğum belirtisi yok en son nstde sancida çıkmadı anlamadım gitti
asporca bozkurtttt aynen bazen batma hissi yaşıyorum ama var ya yattigim yerden kalkarken zulüm resmen
asporca vbhgfdsb kanama leke su gelmesi bulantı kusma baş ağrısı olmayınca da acile yada ekstra doktora gitmekte istemiyorum bekliyorum biraz süt içiyorum tatlı yiyorum bebeğin hareketlerini takip ediyorum