merveliiii Kizlar sabah İzmir şehir hastanesi de randevum var 19+3 um kadın doğuma aldım detaylı ultrason için yaparmi acaba hastane çok uzak umarım orda yapılıyordu ve aynı gün yaparlarsa süper olur ya bilgisi olan giden varsa lütfen yazsin
deryagunduzzz merveliiii ben devletlerde yapılmıyor diye biliyorum ama randevu almadan önce bir hastaneyi arasaydınız keşke onlar zaten sorduğunuzda söylüyor yapıp yapmadıklarını
deryagunduzzz merveliiii bir de size tavsiyem 19+3 bence biraz küçük 22-23 hafta da detaylıya girerseniz bebeğinizi daha net görürsünüz bi tık daha büyümüş oluyorlar yarın sabah erkenden hastaneyi arayıp sorun detaylı ultrason yapıp yapmadıklarını yapıyorlar ise ne kadar sürdüğünü genelde renkli olmuyor klinik yada özel hastane de yaptırmıyorsanız
deryagunduzzz merveliiii detaylı ultrason perinatoloji bölümünde yapılıyor kadın doğum bölümü detaylı ultrason bakmıyor ben izmirde ali Karaege diye bir doktora gitmiştim eğer özel klinik düşünürseniz çok iyi bir doktor googleden bakabilirsiniz
ecoki Canım bende oraya gidiyordum detaylı ultrasyon yoktu 1 aydır hemen hemen yeni yapılmaya başladı ama hemen aynı gün verilmiyor diye biliyorum
ecoki Doktorum bana maddiyatın varsa özelde daha detaylı bir şekilde bakılıyor burda çok kısa bakılıyor demişti
deryagunduzzz minecikk ben ocak ayında yaptırmıştım 4000 tl idi nakit kredi kartı 4.400 tlydi Şu an 5 bin nakit kredi kartı 5.500 ssnırsam bir arkadaşım yaptıracaktı 2 hafta önce bu fiyatı vermişlerdi sanırım