Demrl 6+6 hamileyim tuvalette peçeteye sildigim de afif leke geldi çok korkuyorum bebeğime bişey olursa diye 1 hafta önce kontrolde kalp atışını duydum ve doktor sıvı birikmiş demişti hafif kanama şeklinde olursa korkma dedi progestan fitil olarak kullanıyodum
Askkokuluyavrum Demrl bana da olmustu doktora git progestan verir kullan düzenli bazen yerleşme kanamasi bile olabiliyor kötü düşünme
Sehamehmet Demrl canım bende yaşadım ilk kanamam oldu sonra kahverengine döndü korkma dinlendir kendini sonra geçiyor doktor eğer kanaman olursa hemen gel demişti sıkıntı yapma allaha emanet yavrularımız
Deletedmom0909 Demrl yerleşme kanaması da olabilir devam eden bişey olursa git mutlaka bacaklarını dikle ve yat sadece wc ye kalk
Deletedmom0909 Demrl canım benim 8. Haftada falan oldu değişiyor sen sıkma canını devam eden bi durum olursa mutlaka git içini ferah tut kontrol et yarım saatte bir
Emineaslan Hiç korkma canım benim kırmızı kan olmadıkça sorun olmuyormuş kesen bozulmasın da aman Allah hepimize yardımcı olsun
Demrl Emineaslan Allah razı olsun canım amin rabbim bütün hamilelerin bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Demrl Sehamehmet benimde dün gece 3te oldu sadece bidaha olmadı çok şükür Amin Allah'ım hayırlısıyla sağlıkla bebeğimize kavuşmayı nasip etsin inşallah