zelih8a8wa Normal dogumdan sonra vajinaya su degmesi yasak biliyosunuz ki peki ne yapıyosunuz yıkamadan durabilen var mı
zhrrmom zelih8a8wa bende ilk defa duydum sizden. Tazikli su gelmemeli bence ben sürekli duş da aldım. Nazik bir şekilde kurulayıp batikon sürüyordum. Hiç de zararı olmadı
Mel_58 zelih8a8wa ben yurt dışındayım 4 sene önce doğum yaptım dikişliydi hemşireler gelip yıkıyordu her hangi bir sorun da olmadı iyi kurulandığı sürece
elifkaya12 zelih8a8wa bende normal doğum yaptım maşrapa içine ılık su ve baticon döküp vajinami o suyla yıkayıp iyice kuruluyordum su degmicek diye bişey yok iyice kurulaman gerekli
sarilale123 zelih8a8wa su değmesi yasak diye bişey demedi bana kimse aksine bir ilaç vermişlerdi suya atılıyor ona oturuyorsun dikişlerin iyileşmesi için
zynppc Böyle birşeyi ben bilmiyorum iki yıl önce bir normal doğum yaptım nazikçe yıkayıp iyi kurulayıp dikişlerden dolayı pamukla batikon sürüyordum bu şekilde yapmam gerektiğini söylemisti doktorum da zaten
anne45_ Normal doğumdan sonra dokunamamıştım bile o kadar canın yanıyor peçeteyle mecburi kurulama yapmıştım 3 4 gün sürdü sonra az toparlayınca peçeteyi ıslatıp siliyordum uzun bir süre böyle devam etti
Admsarzu zelih8a8wa ben 3 gün hastanede kalmıştım yıkanamadım sürekli silip kuruluyordum hemen eve geçincede yıkanma dedi dr 3 gün falanda öyle zorla durdum sonrasında yıkandım iyice kuruluyordum hala yıkarken tedirginim 39 gün oldu hala acıyor daha 4 5 gün önce son dikişim düştü 🥲
Noyimommy zelih8a8wa aksam doğum yaptım sabah taburcu etti doktorum eve gidince duş alabilirsin ama ılık fön ile mutlaka kurut dedi su değdirme yasağı yoktu sadece tuvaletten sonra kurulayıp baticon sür demişti o şekilde yaptım
Kahyaasena zelih8a8wa yasak olduğunu kim söyledi ben tahret aldim batikon lu suyla sonra kurulayip tekrar sade batikon sürdüm dikişler im erken düştü iyileşti
Busranur_mnts zelih8a8wa yıkamak yasak değil nemli kalmaması lazım duşta wvden sonra falan bol suyla yıkıyordum saç kurutma ile hafif ısı düşük ayarda güzelce kurutup batikon sürüyordum 10 güne rahatladım 1 ayda tüm dikişler düştü