BloomingMama Benim gibi fetal DNA yda hiç bir testi yaptırmayan var mı herkes yaptırmışta bir ben kalmışım gibi 😅 ikili test yapıldı sadece sonucunu bile almadım onuda mecburi yaptılar onuda yaptırmayacaktım 😐
baharerkann BloomingMama valla ikiliyi de fetali de yaptırmadım ben üçlüyü de yaptırmayacağım detaylıya gidicem sadece
bersu56 BloomingMama sadece detaylı ultrasona giriyorum onun haricinde birşey yapmıyorum 2 gebeliğimde de yapmadım bu 3. Yine yapımayacam geçen hafta ikili tarama zamanıydı doktor sordu imza attım yapmadım
tahamommy BloomingMama bende ikili yaptırdım ama sonucu benim için hiç önemli değildi, detaylıya önem verdim sadece
afra_muhammed Ben ıkı cocuk ard arda dogurdum ıkısındede hıcbrır test yapdırmadım çok şükür ıkısıde sağlıklı🤲☺️
BloomingMama afra_muhammed şükür maşallah gercekren stresli işler test yaptırsam sonucu bekleyene kadar yine strese girerim 😅 detaylı dışında hiç bir testi yaptırmayacağım
BloomingMama bersu56 en iyisi gerçekten hiç birini yaptırmayınca süreç daha güzel ilerliyor hem anne hem bebek strese girmiyor. Bana ikiliyi yaptılar hastanede yattım bı sure haftam geldiği için yapmışlardı sonuç falan almadım almıycamda detaylı ultrason yeterli benim içinde 🥰
BloomingMama tahamommy en önemlisi o zaten herkes yaptırdığı için acaba ben mi çok gamsızım diye düşündüm
tahamommy BloomingMama fetal bana göre para tuzağı 🫢 1 sene önce öyle bişey yoktu ben hamileyken tek tük yapan yerler vardı hatta biri burda yaptırmıştı da cinsiyeti bile yanlış çıkmıştı ee ne anladım o zaman ondan
miracsevim BloomingMama bende ikili yaptırdım. Kötü bişey çıksa da mühim değildi. Önemli olan ultrasondaki organlarının yerli yerinde olması. Gerisi Allahın taktiri