elifrejin sentinuss merhabalar benimde bebek suyunda enfeksiyon var dediler suyunun icinde beyaz parklar seyler var sizinkide oylemiydi bizde bebegin suyu azaliyor benim ne yapacagimi sasirdim
sentinuss elifrejin Merhaba, bana da bebeğin suyunda bulanıklık var demişlerdi, dediğiniz gibi beyazlık olarak görünüyordu. 2 hafta antibiyotik tedavisi ile geçmişti. Ama suyumda azalma yoktu
kedimekim Mariyam_ 98 çıkmıştı benimde 12. Hafta falandı sanırım tam hatırlamıyorum yatış vermedi antibiyotiği bile benim ısrarımla vermişti en düşük dozda 5 gün kullandırdı ilaç bittiğinde 20lerdeydi sonra kendisi düştü
Zuled Benimde Crp 28 çıktı kadın doğum enfeksiyon hastalıklarına gözükmemi istiyor sizce sıkıntı olur mu yaşayan var mı
zehraclk0 Mariyam_ Kaç gün geçmiş ama umarım hastaneye gitmişsinizdir çünkü çok yüksek mutlaka yatış verir doktor. Benim 40 olmuştu bir gece hastanede yatmistim
elifrejin surpriz_anne malesef bebegimi kaybettim 18 saat suni sancı alsamda normal dogumda yapamadim sezeryan oldum
surpriz_anne elifrejin çok üzgünüm başınız sağolsun kaç haftalıktı 😢birde suyun öyle olmasının sebebini vs söylediler mi😣 çok üzüldüm tekrar hatırlatmış olduğum için de özür diliyorum
elifrejin surpriz_anne yok sorun degil 22 haftalikti zaten benim 6. Haftadan beridir büyük kanama alanim vardi o artik enfeksiyon yapmış bebegin plasentasi hep enfeksiyondu gunlerce hastanede yattim hem damardan hem agizdan antibiyotik alsamda enfeksiyon bitmedi malesef bebegin kesesini delmiş