mumulik ben yaptım saat 1 de girdim acilden tahlil falan yaptılar protein kaçağım vardı zehirlenme 16:30 gibi yatırdılar sancıdan ölüyorum sabah 12 ye kadar sancıdan öldüm 5 cm açıklım oldu zorla sonra kızmın kalp atışı yavaşladı sezeryana aldılar bu arada orada doktor göremezsin ful asistan doktor bişey bilmiyorlar gelen geçen alttan muayene ediyo o sancıyla çok sinir bozuyo beni sezeryanda ameliyat edenler hepsi asistan 15 dk içinde ameliyat yaptılar çıktım ameliyattan sonra bir sancım geldi ölüyıdum dikiş ağrısı doğum sanısı her sancı geldimi alttan kanamam geliyo ama nasıl parça parça et çıkıyor sonra asistan doktorlar plesenta yu unutmuşlar içerde tekrar o dikişli halle doğumhaneye gittim alttan plesentayı falan çıkardılar kan kaybından ölüyırdum azkalsın komaya giricem bana dedikleri eşini ara kan bulsunlar sana ölüceksin yoksa o halde kan bulmaya çalışıyorlar ben mahfoldum şuan bana çok büyük ders ne olursa olsun özele gitmek daha mantıklı en azından muhatap buluyorsun devlette herkes birbirine atıyor ve doğumhanede sancıdan bağıran kadınlara nasıl bağırıp hakaret ediyorlardı görmen lazım Birsürü kişi bedua etti o sancılarla yani diyeceğin iyi düşün bacım canını kendini düşün esenlerdeki doktorlar çok iyi ben çok beğendim her biri ayrı ilgilililer eğer maddi yönden dersen esenlerle devam et