sinemmm38 Evet 40 haftaya doğru geldik suni sancı ile başlatacak. İlk gebelik ğün içinde yazarım diye umuyorum( bu arada grip oldum deli gibi öksürük ve terleme var.) ne yapacağım bilmiyorum Allah yardımcım olsun.
bsya sinemmm38 Allah yardımcın olsun su gibi bir doğumun olsun sağlıcakla alırsın inşallah kucağına 🌸
2cocukannesi0 sinemmm38 Allah yardımcınız olsun sancı sırasında sümme sebile yessera ayetini söylemenizi tavsiye ederim çok etkili bir ayet Hoşgelsin minik 🫶🏻
fadimekshn sinemmm38 bende pazar günü suni sancı alacağım 40 haftalık oluyorum çok heyecanlı 🤲🏻umarım sağlıkla kucağımıza alırız
ikidiranne Rabbim kazasız belasız bir avazda kurtarsın seni inşallah. Sağlıkla kucağına al minnoşunu. Darısı başımıza
betulozr Yarın sabah bende doğuma gidiyorum 41 haftalık oluyoruz suni sancı verilecek.Rabbim bizlere kolaylık versin 🙏
eliffnurr1 Ay bende 39 oldum daha kontrole de gitmedim bebek baş gelişli inşallah hayırlısı ile doğururuz
sinemmm38 fadimekshn çok korkuttular beni suniden için birde gribim bogazım yanıyor inanın bilmiyorum nasıl olacaksa
betulozr sinemmm38 öyle ya da böyle birkaç saat sürecek sonra bitecek.Yarın bu saatler bebişlerimiz kucağımızda olacak inşallah 🥲
2cocukannesi0 sinemmm38 kötü değil de gitmeyen ağrı her tarafını saran bi ağrı korkutmayın kendinizi açılmanız ne durumda bilemem ama açılmanız yoksa sguat yapmanızı öneririm