irem84 Planlı sezaryen sizce kaçıncı hafta+günde olmalı? Doktorlarınız veya tecrübeli olan anneler ne öneriyor?
1cey irem84 genelde anneye göre bebeğe göre karar veriliyor yani her doktor ve her gebede değişir bu durum ama 38den sonra diye biliyorum
Yazmelegi_ irem84 genelde 38 den sonrasi iyi oluyor. Ben mesela ikinciyi 37+2 de dogurdum mecburi erken alındı bebisim de 34 te kalmıştı bi sıkıntı olmadi
semahayall irem84 kişiye göre değişir bence de ama eğer bebeğin kilosu vs yeterliyse 37 de doğsun ya 😅
momyflow semahayall ahh keşke☹️ bende öyle dedim doktoruma kesinlikle olmaz bi sorun olmadığı sürece 38.haftayı bekleyeceğiz dedi🤓
irem84 Benimki de 39+1’de yapıyotmuş genelde sezaryenleri ama ben de öncesinden bir tarih beğendim, 38’lerde oluyor🤭 çocuğun hakkına girmiş olur muyuz bilemedik.. beklemesi daha mı iyi acaba
viyanroni Bugün kontroldeydim gün aldım 38+3 alırım dedi 38 doldurduğun zaman genelde uygun görüyor doktorlar bebeğim gelişimi bir aksilik olmazsa o zaman kadar gelişiyormuş zaten.
ZelalSare irem84 39 da yaptim ilk dogumumu sancıyla gittim zaten sezeryan planliyorduk bir gün sonrası içinde