ozcanelifsu yaseminbabyy prego evoque aldık kullanım açısından çok avantajları var fiyat performans ürünü bence
yaseminbabyy karpuss memnun musun katlaması nasıl arabaya sığıyor mu bagaja falan yolda giderken sürüşü rahat mı
karpuss yaseminbabyy detaylı bir şekilde kullanması nasip olmadı bebişim doğmadı henüz. Ben travel sistem istiyordum kabin boylara göre bir tık büyük. Katlanınca yeterince küçülüyor. Pusetini de 6-7 aylık olana kadar araç oto koltuğu olarakta kullanmayı planlıyorum. Sağlam kaliteli bir ürüne benziyor sürüşü gayet kolay şuanlık denediğim kadarıyla ancak bu kadar yorum yapabilirim
yaseminbabyy ozcanelifsu Prego Concorde 2462 V2 Travel Sistem Bebek Arabası bende bunu düşünüyorum gidip gözümle gördüm almadım henüz ama hoşuma gitti taşta toprakta rahat gidiyormuş sapı uzayıp kısalıyor öne arkaya da atabiliyorsun sapını çocuk sana bakıyor istersen önüne bakıyor o yönden de hoşuma gitti bilmiyorum sizin dediğinizi bulamadım sitede
sevgi_sena Ben e bebekten almadım ama yoyko marka aldım internet üzerinden. Çok memnunum. Her detayını ayrı düşünmüşler, rüzgarlığı, yağmurluğu sinekliği bile var. İki ayrı puseti var. Katlanması kolay.
yaseminbabyy birmesele eşimin ailesi köyde bizimkiler de köyde giitiğimizde rahat da kullanım olsun istedim taşa takılıp kalmasın toprağa gömülmesin falan onlarında kayle alarak bunu daha çok beğendim bende