humaninannesi61 ayazeliz O güzelmiş 😍 Cennetten bir şey olduğunu duymak hoşuma gidiyor. Ama dediğim gibi Nil Simay , Nil eliz ikiside güzel. Ama anlamına bakmanı tavsiye ederim tabiki😌❣
Gzd ayazeliz çok korktum kayınvalidenin ismi eskilerden kalma bi isimdir diye 😅bil ne güzel simay bil söylenişi daha hoş duruyo sanki
ayazeliz Gzd yok değil oyüzden babamın ismi kayinvaldemin ismi olarak seçtik . benim annemin adı şadiye 😊
ayazeliz humaninannesi61 evet güzel ismi aslında kullanmak için degil de büyüklerimizi mutlu etmek istedik sadece.
humaninannesi61 ayazeliz Ne güzel ben de Aişe Hüma koyacağım. Aişe Hem annemin hem kayınvalidemin ismi. Çok çok severek koyacağım😌❣
ayazeliz NaimeYilmaz kayinvaldemin ismini ve babamin isminj kullanmak icin değilde büyüklerimiz mutlu olsun istedik .
NaimeYilmaz ayazeliz ne güzel düşünmüşsünüz insanlar bu konularda çok gaddarlar asla koymam dıorlar ne var sankı büyüğünü mutlu etmek cok sevapmıs 🙏 inşallah sizin evlatlarınızda sizi böle sayarlar
Rumeysaasgin ayazeliz benim kayınvalidemin annesi hamileyken hep çocuklarına birisi isim koyup gidermiş rüyasında o ismi koymadığı çocukları vefat etmiş ama seninkine kimse koymamış bilmiyorum canım bir hocaya sor istersen biz ne desek doğru olmaz
ayazeliz humaninannesi61 az kalmış sağlıkla kucağına al işallah . Allah analı babalı buyutsun simdiden .
mrvgun Simay ismini ben de koymayı düşünüyorum eliz ismi çok fazla var bu ara Simay a çok rastlamadım daha hoş geliyor o yüzden🤗
Blgoez Simay ismi daha güzel bence 👍.. bende cinsiyetini ögrenmeden önce rüyamda kizim olacagini görmüstüm ismi bile hazirdi rüyada Amine hifa diye ama esim elif istiyor diye bizde Amine Elif koycaz Allah nasip ederse 🙂
ayazeliz Blgoez eşim bişey dese bende karar kilacagim ama oda bana bıraktı 🙈 adıyla yaşasın . Sağlıkla büyüt .
Busranagme ayazeliz ben de kızımı rüyamda gördüm , isminin Eliz olduğunu söylryıp kahkaha atıyor cok mutluydu . İlk cok takılmadım daha sonra 2 kez daha gördüm Eliz olmasını istiyor 🙂) anlattım baskalarına . Herkes göremezmiş ve istedıgı ismi koymak gerekirmiş 🤗
ayazeliz Busranagme bende çok beğeniyorum eliz ismini . çokta içime sinmisti taki rüyamda simay diye seslenene kadar . adıyla yaşasın sağlıkla büyüsün
zeynepikramom canim beim ruyanda gormustun aslinda buna bisey soylemek gerekmez ruyanda simay demisler kisaca ayrica ruyaya ilk suyu anlat saydin vardir bundada bir hayir rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallh simay. koymalisin adini cnm. bnm
ayazeliz zeynepikramom hiç aklıma gelmedi suya anlatmak direk eşime soledim oda sasirdi eliz okadar içimize sinmisti ki . çok kararsız kaldım sizlere sormak istedim o yüzden