momrose 20 haftalık hamileyim . Bir doktor kız diyor diğeri erkek . Birisi diyor erkek ama pipisi kısa peygamber sünnetli olabilir. Birisi diyor pipi yok kız ama klitorisi şiş bi Perinatolojiye gözük . Perinatolojiye gideceğim detaylıya
nursenasu27 momrose hiç canını sıkma 30. haftaya kadar kız dendi sonra hastane değiştirdim erkek dendi doğuma alınıcam cinsiyeti ne dediler bilmiyorum kız erkek dendi dedim
sarilale123 momrose yani devlet deseydiniz ultrason aletlerinde belki sıkıntı vardır diyeceğim ama ki bir tanesi de ünlü bir doktor diyorsunuz. İnşallah perinatolojide kesin cinsiyet şu denir
momrose nursenasu27 sizde de mi böyle bazen pipi gördüler bazen bir şey yok dediler nasıl anlayamadılar acaba 🥹
momrose sarilale123 cinsiyetin ne olduğu önemli değil sanki bi Allah korusun anomali varmış gibi bahsediyorlar o canımı sıktı
sarilale123 momrose yani hem net göremeyip hemde dediğiniz gibi sıkıntı var gibi konuşup sizi endişelendirmek de yanlış. İnşallah güzel haberler alırsınız
asmin_12 momrose önemli bir şey değildir emin olun erkek bebeklerde peygamber sünnetli oluyorlar ne zaman perinatolojiye gideceksiniz peki
momrose asmin_12 pazartesi inşallah, kız diyen doktora peygamber sünnetini sordum onda pipi olur senin bebeğinde pipi yok kilitoris biraz büyük dedi