gazelnur Kızlar 6+2 de muayeneye gittim kalp atışı 80 lerdeymiş yani çok yavaş attığını söyledi doktor ve haftaya gel kesin konuşurum dedi, alınacaksa ya da devam edecekse haftaya belli olacakmış, böyle olup sonra düzelen var mı yardımcı olacak kimse var mı?
yildizz269 gazelnur canım bende 6+2 de duydum hızı 90larda normal dedi doktorum bir hafta sonra daha da güçlenir dedi pazartesi tekrar çağırdı kötü bişeymi diye defalarca sordum hayır gayet normal dedi küçük olduğu içinmiş yüreğini ferah tut
kps gazelnur Kalbi ilk attığı zamanlar düzensiz ve düşük başlar zaten ilerleyen haftalarda güçlenir yüksek ihtimalle. Bazı doktorlar çok patavatsız cidden içinizi ferah tutun. Siz ağlayıp üzüldükçe ona daha zarar kuzu.
aakn İlk zamanlar genellikle yavaş atıyor zaten. Diğer haftalarda yükselme ihtimali fazla endişe etmeyin
gazelnur İnşallah dediğini gibi olur çok korkuyorum çok ağladım bugün eşimin de morali bozulmasın diye bişey diyemiyorum . Korkuyorum sadece
gazelnur Çok teşekkür ederim kızlar desteğiniz için haftaya pazartesi gel dedi inşallah güzel haberler veririm