merve_tp Kızlar doktorum bazı testler talep etti. Yakın tarihte yakın hastanelerde randevu bulamıyorum. Aile hekimi randevu açar mı sizce hamileyim diye?
blnmyld merve_tp Testlere bağlı canım sağlık ocağı çoğu kan testini yapıyor idrar ve enfeksiyon hastalıklarına bağlı testleri yapmıyor tek, bende çoğu vitaminlerime tsh, demir vs hep sağlık ocağına kan verip baktırdım çiçeğim 🌸
blnmyld merve_tp Daha kolay bulursun sağlık ocağına sabah git bence randevuya bile gerek yok sağlık ocağında hamileler için özel izlem odası var hemşiren yardımcı olur beni sağlık ocağım aramıştı kan testi vermen gerekşyor diye randevu almadım direkt sabah 10 gibi orada oldum aç gitim direkt hemşire aldı barkodları doktorun odasından verdim geldim
momyflow merve_tp ben tüm testleri sağlık ocağında yaptırdım, farklı ekstra bi şey istemediyse sağlık ocağı yapıyo gerekli kan testlerini
annekiz6141 merve_tp Aıle hekimi yapıyor kuzum özel olarak bısey ıstemedıyse sadece idrar tahlılı yapılmıyor ben geçen hafta yaptırdım kendı doktorum ıstedı dıye..
sarilale123 merve_tp hastanelerde ayrıca aile hekimliği bölümü var isterseniz ona alın yakın tarihte varsa. onlar daha çabuk yardımcı oluyor hem de hastanede bütün tetkikler daha fazla yapıldığı için bütün testlerde yapılıyor