pablola Son 3 gün ne gelen var ne giden valla bıktım milletin her gün arayıp doğurdun mu diye sormasından zaten sinir yaptı hamilelik bende şuan uçan perdeye bile tahammülüm yok 😁 her şeyi pataklayasım vaaaaaaaağğğr
minikveanneesi pablola merhaba şuan tam olarak ne kadarliksnz bu uygulama kacnci haftaya kadar hesaplyor
pablola sadece1selda ananas hurma ördek yürüyüşü secde pozisyonu ilişki duş tüm tuşlara bastım resmen 😁
pablola Htcmommyy2125 her gün arayıp daha doğurmadın mı hadi artık diyorlar böyle bütün tuylerim havaya kalkıyor hadi artık nedir ya 😁😁😁
pablola rustemli_08 ananas rahim ağzı yumuşaması yapıyor açılmayı hızlandırıyor genelde 37. Haftadan sonra öneriyorlar
pablola minikveanneesi 40 haftaya kadar hesaplıyor doktorun verdiği tahmini doğum tarihi 38 hafta civarıydı o da ttutmadı bizde 😁
sadece1selda @pablola aynen aynen bende öyle valla 38 den beri ılık sıcak duş bu hafta evi komple ayağa kaldırdım pilates topunda amuda kalkmadığım kaldı ben anlamıyorum millet duş alır suyu gelir sancısı başlar bizde tık yok 😆😆
edra1945 Son 4 gun hiçbir belirti yok cidden 🤷♀️ deli gibi yürüyorum hurma yiyorum iliski oluyor sık sık duş alıyorum ne zaman gelecek bilemedim