Ben hastanede yatarken bana sürekli magnezyum takıldı. Kasılmalar için on bir gün boyunca hiç çıkarmadı doktor 24 saat takiliydi.. sonra çıkardılar kontrol edildi kasılma oluyor mu diye. Olmuyormis enfeksiyon da 6 ya düşünce taburcu oldum. Kasılma nasıl oluyor bilmiyorum evde benim de ağrılar oluyor özellikle gece ama yatarken yönümü değiştirince geçiyor muhtemelen gece kötü yatıyorum ağrı yapıyor.
Onun dışında günde üç tane progestan hap içiyorum gece progestan fitil takıyorum. Kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum. İlk hafta iki günde bir progestan iğne oluyordum şimdi haftada bire düştü. Parol Demir hapı Demir şurubu ve kabızlık için ilaç içiyorum. Doktor özellikle parolu kesme dedi. Genelde sol yana uzanıyorum. Bilmiyorum çok çok zor arkadaşlar. Hepimize sabır versin. İnanın kabus gibiydi hastane süreci. Şuan daha yeni kendimdeyim insanlarla sohbet edebiliyorum. Benim çok acil oldu çok iyiydim güle oynaya gitmiştim doktora işine devam ediyordum. cinsiyet partisi yaptım ondan sonra böyle oldu nazara inanıyorum ben de. 37 yaşındayım tek tüple kendiliğinden hamile kaldım olmaz demişlerdi ikinci evliliğim. Nazar değdi diye düşünüyorum. Allah bundan sonra korusun bebeklerimizi.