yigithanleyla elinizde değil biliyorum ama inanın bizim korktuğumuz açılmalarımız hınileşmeler kısalık vs elbette çok önemli ama net bi şey var dikiş var en kötü sahneye geldiğimizde bugün doktor konuşurken duydum 2 doktor anlattı birbirine sadece gebelik haftası ilerledikçe baskı olmaması için daha fazla kısıtlayacaksın kendini dedi mesela. Biz zaten yatmayı arada isyana gelsekte kabullenmişiz kalk desede doktor kalkamazsınız şimdi eminim bende öyleyim en azından en riskli haftalarımızı atlatana kadar. Bizim enfeksiyondan korunmamız ilaçları vakitli almamız en büyük önlem zaten. Lütfen sizde hep iyiyi düşünün öyle yapmaya çalışın. Sizin geçtiğiniz yollarda çok yoruldum 32 yaşımdayım bende 16da evlendim 2 kez tüp bebek denedim şükür kızım oldu ilk bu sorundan sonlandı. Bunu tıbben imkansızken ALLAH nasip etti güzel haftalara da geliyoruz şükür iyiyi düşünelim şu platformda olsun başka mecralarda olsun olumsuzu okumayın çünkü iyice kuruyoruz. Ben kendime söz verdim kötü başlıklara çok üzülüyorum duamı ediyorum ama girmiyorum. Çünkü kasılmam filan oluyor hissediyorum. Uzun oldu biraz kusura bakmayın ama hepimiz birbirimize desteğiz hepinizden ALLAH razı olsun iyiyi düşünelim. 🙏🏻😍