yigithanleyla yaa evet bana da yürü dedi doktor ama oturma dedi. Yürümeye bişey demiyorlar. Uzun yürüyüşler olmadığı sürece. İki üç dk evde yürüyüş mesela.
Hastanede yatarken hemşire ile beni iki dk yurutuyordu doktor. Ama muaneye alıyordu günlük oraya giderken tekerlekli sandalyede.
Bilmiyorum canım doğru devlet umursamıyor. Benimki de özel ama fiyat pahalı değil fazla .beni bu doktor ameliyat etti ondan buna geçtim özele. Tıp fakültesi profesorundeydim o özele geçmiş bana ameliyat dedi bunla bir ameliyat ettiler, serklaj ücreti 30 bin verdik ama ben düşün iki hafta burda yatmak zrounda kaldım onun ücretini de ödedik ayrıca 32 falan tuttu o da. Günlük üç binmiş herşey içinde ilaçlar kan testleri falan. İndirim yaptılar böyle ödedi eşim.
Bize serklaj olur bir gun yatar çıkarsın demişti o yüzden tıp fakültesinde de otuz bin civarı isteyince burdaki profesör daha iyi diye buna olduk.
enfeksiyon durmadı bir türlü çok uzun sure yattım. Bizim burda tıp fakültesi doktorları para ile ameliyat ediyor. Şehir hastanesinde benim ameliyati yapan doktor zaten yoktu.