donovan26 Kızlar 40+1 de kontrole geldim, bebeğimin suyu çok azalmış doktor beklemeyelim dedi yatış verdi fitil takacaklar şimdi sonra da suni sancı verecekler. Hiç açılmam yok. Dua edin bana lütfen oğluma sağlıkla kavuşabileyim ben de sizlere dua edicem🥹🥰
gokceelcn donovan26 ay Rabbim bi avazda kurtarsın inş herşey gönlünce olur Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Bnde 25 haftalığım dua eder misin bana
mavipinokyo81 KbraGndz tez vakitte en sağlıklı şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah bir avaz’da 😇
donovan26 Melike3506 inşallahh aminn sağol❤️ doktor açıklık kontrolü yaptı ilk kez kendimi kasmadım ama acıdı ya 🥲
donovan26 s123e damar yolum açıldı, açıklık muayenesi yaptı doktorum hiç açıklığım yok maalesef biraz stresliyim suyu azalmış bebeğin baya🥲 fitil yapacaklar suni sancı verecekler bekliyorum🥹🥹
bsrra Bende 39+0 da tansiyon için gittim tansiyonum yüksek çıktığı için yatış verdi ve suni sancı ile doğum yaptım hiç açılmam yoktu Allah’ım sizide kolaylıkla bebeğinize kavuştursun inşallah 😊😊 şimdi 4 günlük bebişim o sancıyı falan unutacaksınız bebeğinizi kucağınıza alınca o yüzden sancıya hiç odaklanma canım bebeğine odaklan sadece.💐💐💐💐💐
donovan26 bsrra ayy bunu okumam çok iyi oldu fitil çok acıttı daha başındayken üstelik çok teşekkür ederim amiin inşallah sağlıkla doğsun tek dileğim bu🥹🥰