laydakt ben çok stresli bi insanımdır. Doktorlar bile daha kapıdan girerken sen bu stresle çocuk sahibi olamazsın dediler bana. Öncelikle düşünmeyi bırakmanı tavsiye ediyorum. Eşim yine yurt dışına gidicek ve bi sonraki şansımız yine 4 ay sonraydı, ve yemin ederim 3. Ovülasyona girerken artık şey diyerek girdim, olmuyorsa da olmuyor, biz birbirimize aşığız o yeter bize. Herşeyde bir hayır vardır ve herşey olacağına varır dedim. Sağlıksız bir hamilelik ya da çocuk sahibi olacağıma, sağlıkla ben ve eşim başbaşa olalım daha iyi diye diledim. Stressi bıraktım ve durumu kabullendim. Akışta kaldım. Tabi yine de 15 dk ayaklarımı havaya dikip bekledim:) ama yine de içimden hep hayırlısı ben kabul ediyorum herşeyi diye de geçirdim.
Zaten söyleyebileceğim her şeyi yapmışsın o yüzden daha fazla bir tavsiyem yok ama umarım senin için her şeyin hayırlısı olur. Bir tanidigimiz vardı on sene çocuk istedi, çok istedi perişan oldular, on senenin sonunda çocukları oldu ama o çocuk şu an hastanelerden çıkmıyor sürekli hasta. Demem o ki her şeyin hayırlısı. Allah’ım gönlümüze göre versin inşallah. Lütfen artık neden çocuğum olmuyor diye düşünme Akıştayım diye düşün Akışta kal hep lütfen çünkü stres çok önemli.