Miray80 Aspenya44 Google hızlı resim yükle yaz canım sonra linki kopyala buraya yapıştır biraz uğraştım yaptım sonunda dene sende 😁
Fatmanuurcelik Slnrhz En son senin kanın yenilenmiş canım yani büyük olasılıkla kız 😊 Daha önce doğum yapanlarda hep tuttu bakalım bizlerde tutacak mı 😂
seyma281015 Ozderr yalnız sen aklın sıra dalga geçmeye çalışıyorsun galiba yada çok bilmişlik yapacaksın 😂😂
Ozderr seyma281015 neye istinaden bunu söyledin ki anlamadım ??? Bu ultrason resmî arkadasımın bebeğinin bana attı ben erkek dedim ama bildiğini düşünen insanlara da atıyorum acaba ben mi yanılıyorum diye
Esmylmz Fatmanuurcelik eşim 25 temmuz 1989 benim 13 nisan 1988 sat 19 0cak 2019 benimkine de bakar mısın?
Tiredmother Merve526 çok saçma bence 😄 nubteorisine göre bakıyorum ben mesela kendi sayfamı vermemek için nubteorisi diye bi sayfa açtım bunu parayla yapmak çok saçma yanlış bilince nolcak😂 kadın yolunu bulmuş kızlar fırsat vermeyin
seyma281015 Ozderr profiline girdim ve 27 haftalık olduğunu gördüm çünkü. Arkadaşın için sorabileceğin aklıma gelmedi cidden kusura bakma