PrensesimDoga Merve526 arkadaşım bu test çol basit zaten para verilir mi hiç zaten Allahtan başkası bilemez. Hem kız ya da erkek ne farkeder. Sağlıkla doğsun evlatlar 🙏🏻
Reparista seyma281015 canım sabah doktora gittim 12.haftabitmek üzere yoruö yapar msn aceba Atarım demiştim sana da https://i.hizliresim.com/LlWZ2o.jpg
Seranne Merve526 Canım bence inanma böyle şeylere bak bende bir kaç şeye göre yorum almıştım hepsi yanılmaca yanlış çıktı yani haftana gelince öğren derim bir şeye benzetince anne baba ister istemez ona alıştırıyor kendini o yüzden biraz bekle annesi evet heyecanlanıyor insan ama beklemek en iyisi İnan🥰🥰🥰Allahım sana sağ Salim bir minoş versin😍
Merve526 Seranne teşekkür ederim canım benim 🙏🙈 haklısın valla bekliyoruz zaten son 1 haftamız kaldı 🥰
Nursemomm Merve526 inanmayın böyle şarlatanlara Allah aşkına dr un göremediğini ne kadar uzakta olduğunu bilmediğiniz bi insan mı görecek biraz sabırlı olun ve dr unuzun söylemesini bekleyin
Aspenya44 sonsuzmasalim fal değil çin takvimi gibi matematiksel bir hesap yapıyor bizzat kadınla konuştum ben. Fal diyince kendide çok üzülüyor 100%100,de demiyor sadece çin tak vimi gibi ihtimal diyor
Reparista seyma281015 canım doktor bişey demek için erken dedi Sen nasıl yorumladın kız olduğunu 🙈 Bide ultrasonda hateket ederken bi döndi o arada ben bacak arasını gördüm gibi bişey yoktu ama belki de bana öyşe geld bilemiyorum 🙈😍
Reparista seyma281015 https://hizliresim.com/k9ypB7 Canım bir de videodan görüntü aldım bir kez daha bakman mümkün mü 🤗
Reparista seyma281015 canım merhaba cinsiyet için yorum yapmıştın kıza benzetmiştin Kızımız geliyor 💃🏿😍🌸
Merveee1 Merve526 yuh 10 tl karşılığı bide ya doğru çıkmazsa ay ne komik ya canım zamanını bekle yanı ne gerek var
Fatmanuurcelik Nurulayn eşinin en son kanı 2015te yenilenmiş seninki ise 2018 yılında. Yani eğer doğum ayında adet tarihinden önceyse kız oluyor ama adet tarihinden sonra doğum ayınsa erkek oluyor 🙄😘
Fatmanuurcelik Nurulayn yani ekimden önceyse senin doğum günün kız oluyor ekimden sonraysa senin doğum tarihin erkek