mlsdd Bugünkü muayenede doktor kordonun boynuna dolandığını söyledi. Gebeliklerin neredeyse yarısımda görüldüğünü ve aşağı inmesine engel değilse normal doğum için bir engel değil dedi. Yaşayan var mı? Çok tedirgin etti bu beni
semraaaaaaa mlsdd cnm merhaba ben iki tur kordon dolanması ile 40. Haftamda normal doğum yaptım. Hatta doktor ultrasonda tek tur demişti ama ben doğumdan sonra açarken gördüm 2 tur açtı. Şöyle bir şey var benim doktorum dolanmanın esnek olduğunu çocuğu normal doğum esnasında sıkmayacağını söyledi.
tahamommy mlsdd doğum yaptığımda iki kez kordon dolanmıştı bebeğime, kordon kısa değilse normal doğum çoğu zaman oluyor
mlsdd semraaaaaaa benim doktorum da tek turun problem yaratmadığını, yapısı gereği çok esnek ve kaygan olduğunu ifade etti. Açıkçası o çok önemsemeden konuştu, görmüşken söylemekle yükümlüyüz dedi ama yine de bi panik oldum
tahamommy mlsdd hiç bişey demedi doktor canım önemsemedi sanırım doğumda farkedildi, perinatoloji takipliydim bide olsa söylerdi sanki
mlsdd tahamommy benimki de çok evhamlı söylemedi açıkçası, acil durum olsa elbet sezaryen falan yönlendirirdi diye düşünüyorum. Yarın 39 haftayı tamamlıcam çünkü 🥹