senos15 selentaslan benim hep adetim 1 hafta geçince 5. Gebelik haftasında oluyor nedense yerleşme kanmalarım 4. Kez gebe kaldım hep yaşadım
Snycm selentaslan adet tarihimden iki gün önce yerleşme kanaması yaşadım regl gelecek diye beklerken eşin girdi aklıma bir gün sonra test yaptım pozitif gördük
selentaslan hilal333 benim 2 gün var. Normalde de gecikme yaşamam çok çok az nokta şeklinde bir kan geldi ağrım vs de yok sizinki nasıldı
selentaslan Snycm hayırlı olsunnn inşallah hayırlısıyla benim de öyledir yarın test için erken mi diye düşünüyordum
aframoms13 selentaslan ben regl olacagım gün lekelenme yasadım reglim geldi sanmıstım. İkinci gebeliğimde yerleşme kanaması olmadı
nurtgce selentaslan o herkesde aynı olmayabiliyor ben aşırı sancu çektim regli gibi hafif bi akıntı geldi peçeteye sildim sonra gelmedi az miktar yani
selentaslan nurtgce @hilal333 @aframoms13 @wind @Snycm Dün sabah olan lekelenmeden sonra bu sabah test yaptım negatif çıktı sonrasında sarı akıntım oldu. Antibiyotik kullanmıştım bu ay ondan olmuş olabilir mi? Burdan döner mi?