Mzgn01 Duygu1234 ve hemşehriymşşiz inanmıyorum . Urda halfetiliym bende. Haber et gelişmeleri . İnşallah herşey sorunsuz ilerler inşallah
Duygu1234 Mzgn01 aaa hangi koyden.amın canım saolasın.sana daha önce bı postta yazmıstım gormemıstın.yardımcı olurum dıye yazmıştım.ben 93 teyım uzak degılız
Mzgn01 Asrin canım bende fransadayım. İlk gebeliğim ve 6 aydır burdayım. Çok sıkıntı çekiyorum neyi nerden alcam ne marka alcam hangi mağazalar indirim olur hiç bilmşyorum. Bilgilendirirsen nasıl mutlu olurum 🙏🏻
Acemi_anne Mzgn01 bende bu ülkede öyleyim, ama belirli mağazalar oluyor toyrous birde amazon dan alıyor burdan gözlemlediklerim, gurbet zor imiş inşallah kavuşacağız
Asrin Mzgn01 çok üzüldüm ya buraya gelin gelenlere çok üzülüyorum çünkü çok zor gerçekten canım bebe9 sen biraz kıyafetlerini aldım pusetler çok pahalı orada interntten almayı düşünüyoruz kiabi dende uygun kalitesi iyi seyler bulabilirsin beşiğini ve dolabını ikedan aldım
Mzgn01 Denizgumuskaya Paris 91 mi ? Ben de fransa’dan kimse yok diye yakınıyorum. Ne mutlu oluyorum Fransa annelerini görünce
DemetDigesu Acemi_anne ben italyada yasıyorum canım eşim italyan oldugu ıcın cok zor gurbet annemı babamı cok özledim😢
DemetDigesu Acemi_anne olurmu oyle sey folık asıt cok onemlı benım burdakı ıtalyadakı doktorum hamıle kalmadan baslattı ozel doktora gıdın ben şahsen oyle yapıyorum
Mzgn01 Duygu1234 hiç postuna denk gelmemiştim. Ben yukarıgöklülüym. Halfeti merkeze 10-15 dk uzaklıkta bilirsin belki. Ben 28. Bölgedeyim merkeze 1 saat uzaklıktayz ama sık sık geliyorum o taraflara
Duygu1234 Mzgn01 ben argıllıyım.hastaneye gıttıgımde 2 cm açılma vardı.3 ilac verirdi dedı sancın gıdeck ama gerı gelecek saat 3 te gel 1 saat sonra gıdecem canım
Acemi_anne Duygum Allah yardım etsin bebeğimm kızlar hoşgeldin iz, özele gittim şuan femibion 2 ile demir kullanıyorum cnm 1 hafta oluyor