060436 unix 18 haftalıken yaptırdım 300 dolara intergende yaptırdım simdi 28 hastalığım fiyat degistimi bilmiyorum
meryys unix A&D genetik 250 dolara yaptırdık 2 mayısta verdik 11 mayısta sonuç çıktı Eurofins 430 euro Panorama 500,550,60 dolar Veritas 380 euro İntergen 250 dolar dedi yakın zamanda
gizemsss8 Ben agustosta yaptirdim doktorumun kliniginde onlar da intergene gonderdiler 21 bin odemistim yanlis hatirlamiyosam
aysnrozbk Doktorumun önerisi ile dün eurofins firmasına yaptırdım. 13+2 yim şu an. Bu süreçte araştırdığım yerleri paylaşıyorum. İntergen 280 usd ankara laboratuvar Eurofins 450 eur fransa laboratuvar Genoks 18.500 tl ankara laboratuvar Natera Panorama 520 usd amerika laboratuvar
userayla aysnrozbk merhaba 10. Haftadan itibaren verilebiliyor ya neden 13. Haftayı beklediniz öyle mi önerdiler
aysnrozbk Fetal DNA daha garanti sonuç olduğu için eğer maddi imkan varsa ikili, üçlü ve dörtlü tarama testleri yerine yaptırmamı önerdiğini söyledi.
elifokcun99 Intergende yaptırdık 1 ay önce. Ankara’da yaşıyorsanız merkezi Ankara’da kanı gidip merkezlerinde veriyorsunuz.