ebrudemirel00 Kızlar, en kritik an. Kurban Bayramında napıyoruz 😅 ben 34. Cü haftaya girdiğim için çok birşey yapamayacağım.
Havin49_ ebrudemirel00 evdeyiz valla bişey yapmıycaz bende de 22 aylık oğlum 4 aylık ikizler olduğu için önü yete gitmeyi düşünmüyoruz
H_M_ ebrudemirel00 bende tam bayram günü 34 hafta olucam hiç birşey yapmayı düşünmüyorum 😂annemlerde geciricem
yagmur11bebek ebrudemirel00 ben bayram günü tam 39 haftalık oluyorum açıkçası hem heyecan hem korku var 😂
dgngr ebrudemirel00 ben de 31+3 haftalığım 33 haftalık falan olcam. Saf safık biz o yüzden doğum bayrama yetişmedi😂
Fatmanur_0416 ebrudemirel00 geçen bayram bu senaryoyu yaşayarak bayram akşamı yatış yapıp bayramın 1.günü gece 3 de kızımı doğurdum bu bayram ailemin yanına gitmeyi düşünüyorum 🤣 o kadar hazırlık yapıp bayramı bile kutlayamadım. O kadar bekleyip ansızın bayramda gelmeyi tercih edince herşey boşa gitti 🤣
yagmur11bebek melikesvrn hiç bilmiyorum ama bende merak heyecan içindeyim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla alalım kucağımıza hepimiz 🐣💖