inl11 Erken doğum riskim vardı doktor bebek çok aşağıda dedi ve yatışım yapıldı sancı çıkıyordu sürekli ebe 2 haftayı bile görmezsin doğurursun dedi oda yanıldı 2 gün sonra 38 haftalık normal bekliyoruz şimdi de kendi gelmekten vazgeçti beyefendi 🤣🤣🤣
Deleted33000 inl11 ay bende öyleydim ilk önce düşük tehlikesi sonra erken doğum riski derken 39+6 da doğum yaptım 😁😁 bu bebeler bizimle oynuyor
minikmucizem26 inl11 ne guzel iste 40 kadar yolu var acele etme annesi:)) 38 39 haftaları bende görebilirim insallah iki erken doğum öyküm var cnku. İlki 35 te ikincisi 37 de doğdu bu sefer geç vakitlice doğsun istiyorum ins🙏🙏
Semilk05 inl11 ya bende 30+4 hep erken dıpum yapcam gibi hissediyorum. suyum fazla doktor risk var dedi erken olabilir dedi bide aşırı kasılma ağrılarım oluyor dite hep erken doğum yapacakmışım gibi geliyor. Bazen de içimden ben böle düşünüyorum kesin 40. Haftayı görürüm diyorum. 🙄🙄😂
annebaliii inl11 25 haftada ılk Bebegım de erken doğum rıskı dedıler ne agladım ne üzüldüm zehır oldu hayat doğsa yasarmı dıye dıye 41 de sunı ıle zorla doğurttular 😂😂😂😄😄
twobabymomm inl11 geldiğinde kabul etmemissin annesi😂küsturdunuz bebişi . Şaka bir yana inşallah zamanında gelir sağlıkla ♥️🥰