blnmyld Kızlar, Benim rahmim hafif kalp şeklindeymiş doktorum çok hafif sıkıntı olmaz dedi ama progestana devam et bebek büyürken destek olsun dedi benim gibi olanlar var mı normal doğum yapabilir miyim ve progestanı doğurana kadar mı kullanacağım
sudeli4 blnmyld Benm kalp şeklinde rahmim. Doğuma engel değil. Onunda bi seviyesi oluyo orta çizgisi kalın bi duvar perdeleme gibi olunca operasyonla almak istiyorlar ama bazı kalp şeklindeki rajşmlerde buna gerek kalmıyor esnek ve o çizgisi uzun olmuyo ne doğuma ne gebeliğ engel teşkil etmiyor doktorun daha iyi görüp ona göre yönlendirmesi gerekiyor. İlk gebeliğimdede ikincisindede kalp şeklinde olmasından kaynaklı hiç sorun yaşamadım. Ama Benm de serklajlı olıyo gebeliklerim kısalma yaşıyorum bununda onla ilgisi yok hiç korkma yani
blnmyld sudeli4 Ya internette okuyunca çok saçma şeyler okudum ama doktorum önemli değil hafif kalp şeklinde dedi sıkıntı yaratmaz dedi ama internette de bebek ters gelebilir normal olmayabilir falan yazıyordu korktum 🥲 bir de erken doğumu tetikliyor diyor? Siz progestan kullanmış mıydınız hiç
sudeli4 blnmyld ay inanır mısın ben isteğe bağlı sezeryan olduğum halde İki bebeğimde baş aşağıydı. Bak şimdiki 20. Haftamdan beri baş aşağı asla geri dönmedi ve büyüdükça baskısı ağrısı artıyo keşkede baş geliş olmasayd diyorm 🫣 internette bakınca insanı alıp mezars koyıyor malesef. Benm rahim gebelikte yumuşama açılma yapıyor ondan sebeb serklaj oldum her iki gebeliğimdede progestsnı kullandım hem vajinal fitil olarak hemde iğnesini. Şu an 33. Haftam progestsn rahim için iyiki üretilmiş yani çok faydalı ben artık haftam sebebiyle yoruldum sıkıldım ama doktorun kullan diyorsa devam et korkulacak bsey değil faydası çok
blnmyld sudeli4 Bu mesajı okuyunca gerçekten içim rahatladı o kadar haklısın ki internette insan okudukça daha çok stres oluyor burada aynı durumu yaşayan insanlardan duymak o kadar güzel birşey ki çok güzel açıklamışsın çok teşekkür ederim 🌸💕 ben şuanlık normal düşünüyorum ilk gebeliğim ama yine de Allah bilir tabi 😅 ben 8. Haftamdan beri progestan kullanıyorum muhtemelen doğuma kadar gidecek gibi pazartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek 🫣 tekrardan teşekkür ederim çiçeğimm 🌸
sudeli4 blnmyld rica ederim cnm sen doktoruna güven için ısınmıyorsa başka doktorada git perinatolojiye de git interneti boşver kafa yoruyo stres ediyor orda yazan Herşeye inansak ooo 🫣🫣 ben perinatoloji takipliyim mesela
blnmyld sudeli4 Aslında doktorumu çok seviyorum çok iyi bir doktor onluk bir problem değil de ben çok düşünüyorum ilk gebelik olduğu içinde tedirginlik var ister istemez 🫣
sudeli4 blnmyld doktorunu sevsen bile mutlaka bir Başka doktora özellikle perinatolojiye görün için Rahat etsin derim ben dsha önce kayıplarım olduğu için ilk çocuğumda abartısız 3 doktor ilerledim korkumdan, Şimdiki gebeliğimde de doktorlara ısınamadım 4. Gittiğim doktor ile devam ediyorm pimpirik korku kısmını bana sor 🫣😂
blnmyld sudeli4 Bende 4 tane doktor sonnnda buldum doktorumu Allaha şükür hiç kaybım olmadı o yüzden riskli gebeliğe gerek duymadım hiç
sudeli4 blnmyld şükür cnm doktor gerçekten önemli içim ısınmıyorsa doktor iyide olsa insan devam edemiyor 9 ay boyunca birlikte bi yol alıyoruz sonuçta
blnmyld sudeli4 Tabiki o süreçte insan biraz da olsa güler yüz ilgi bekliyor özele o kadar para veriyoruz sonuçta sürekli surat asan bir doktora birşey sormaya da çekiniyor insan 🫣