zeynepyldrm_07 sarilale123 Evt eşimin numarası amcamda vardı eşim kendinin paylaşırdı yengem amcamın telefonundan eşmin fotoğrafına bakardı çocuk bi doğdu kocamın küçüklüğü gibi bişey çıktı ortaya yengem hep söyler 😂😂😂ben inanıyorum öyle şeylere ya
zeynepyldrm_07 sarilale123 yok kız ozamanlar kocamla aramda bişey yoktu birbirimizi tanımıyorduk bile😂😂
Havin49_ sarilale123 galiba yorumdakiler 2 yaşında fln değişiyor demiş inşallah benimkiler de maviye döner
sarilale123 Havin49_ maviden hep koyuya dönmüş canım koyudan maviye döndü diyen pek yok. Ailede varmı renkli gözlü peki
elifaslannn Benim kızın bebekken göz rengi maviydi sonra yeşile döndü göz doktoruna sormuştum 5 yaşına kadar değişmezse bidada değişmez demişti
sarilale123 zeynepyldrm_07 öyleyse ayrı ben siz nişanlıyken yengeniz nişanlınızın resmine bakıyor gibi anladım 🙈😂
Busra5222 sarilale123 kahveregi değil de ela oluyor . Bakalım benim bebeklerim nasıl olcak eşim tarafında renkli gözlü pek yok sadece eşim kumral ☺️
sarilale123 Busra5222 inşallah sizin tarafa çekerler ve değişmez göz renkleri😄 gerçekten bende yerinizde olsam merk ederdim
mumulik sarilale123 benim de lacivertmiş ama kahverengiye dönmüş😂 hiç bi bilgim yok malesef değişir mi..
canannn0 sarilale123 bana herkes değişir diyordu inanmak istemiyordum çünkü öyle kalmasını istiyordum ama değişmişti şimdi bal rengi oldu