sarilale123 Kızlar kuzenimin bebeğinin gözünün rengi yeşil gibi, bazen hafif bal rengi gibi oluyo ama değişir diyo tüm çevre. Değişirmi kesin.kaçıncı ayda artık kalıcı olur ??. Çevresinden yada kendisi bilgisi olan varmı?
Zeynepefem sarilale123 benim kizimin da koyu mavi ebesi degismez artik dedi ama 2 yaşinda 6 yaşinda bile degisenleri duydum bilemiyorum artik
zeynepyldrm_07 sarilale123 bizim ailede mavi göz yok kız kardeşim doğunca gözleri masmaviydi şimdi kardeşim 8 yaşında hala gözleri masmavi değişmedi hiç
Busra5222 sarilale123 büyüdükçe değişiyor benim gözlerim yaşıma kadar gök mavisiymiş şimdi yeşil, ela gibi kız kardeşimde koyu maviydi yeşil oldu erkek kardeşimde aynı şekilde ☺️
sarilale123 Zeynepefem 2 yaşla 6 yaşmı çok şaşırdım en fazla bir sene içinde değişir falan diye okudum nette bende .
Zeynepefem sarilale123 evet bende öyle biliyordum ama sanirim bu platform da görmüştüm 2 yaşinda degişti 6 yaşında değişti vs yazmışlardı
ikizlerkadini sarilale123 benim ablamın oğlu doğduğunda yeşil di gözleri eşinin tarafı ful yeşil gözlü bizim tarafta kahverengi büyük oğlu kahverengi küçük oğlu yeşil gözlü değişmedi goz rengi genlere bağlı galibaa
Maviice 3 aylık ve 6 aylık olduğunda biraz sinyal verir aslında. Benim kızımın da söylediğiniz gibi her gün dualar 😂 Zamanla rengi açılıp koyulaşabilir ana renk belli olur 6 ay sonra bugüne kadar gördüğüm öyle oldu bakalım nasip ☺️🙏🏻
sarilale123 zeynepyldrm_07 acaba gen olarak büyüklerde mi vardı. Çok seviyorum renkli gözlü çocukları ama bizde de hiç renkli gözlü çocuk yok. Değişmemesi çok güzel ama
sarilale123 ikizlerkadini işte hemen çevrenin renkli gözlü olunca değişir sevinmeyin gibi laflar oluyor ya, ama bu değişken gibi olunca merak ettik. Kesinlikle genler etkiliyor
sarilale123 Busra5222 işte kuzenimin bebeğinin gözleri de yeşil ela gibi böyle değişiyor böyle mi kalır yeşil mi devam eder ela mı olur biz de bilmiyoruz. Ama maviden yeşile dönmesi de değişikmiş gerçekten
canannn0 Kızımın 1 yalına kadar maviydi 2 yaşına kadar yeşil oldu 2 yaşından sonra ela bal rengi olarak kaldı şuan 7 yaşına girecek
zeynepyldrm_07 sarilale123 babamın amcasının oğlu mavi gözlü annem kardeşime hamileyken bizim eve karşı komşumuz ve küçük oğlu geliyor kadının oğlu da mavi gözlü sarışın uzun kirpikli annem o an çocuğu çok seviyor kanı çok kaynıyor kız kardeşim doğdu çocuğun ikizi gibiydi uzun kirpikli mavi gözlü sarışın hepimiz çok şaşırmıştık 😅
ikizlerkadini sarilale123 çevrenin lafları hic bitmez herseye bi cevap sahibiler hic orali olmayın susarlar