yigithanleyla Benim 25inci hafta daha kuzum 20nci haftada 10mm ile oldum kız ben yatıyorum surekli korkuyorum hastane harici çıkmadım daha sertlesmelerim ara ara oluyor böyle ama ağrısız sukur gebe okuluna zannetmiyorum gitmem heralde kısalık senin kaçtı
yigithanleyla tubis42 Benim 25inci hafta daha kuzum 20nci haftada 10mm ile oldum kız ben yatıyorum surekli korkuyorum hastane harici çıkmadım daha sertlesmelerim ara ara oluyor böyle ama ağrısız sukur gebe okuluna zannetmiyorum gitmem heralde kısalık senin kacti
tubis42 yigithanleyla bilmiyorum ki daha önce ölçülmemişti hep karnımdan bakıldı birşeyim yok gibiydi 23. Haftada leke geldi apar topar acile gittik açıklık var diye yatışa aldılar serklaj oldum böyle birşey söylemediler benimde ağrım yok şükür gerilir gibi oluyor arada
yigithanleyla tubis42 aman canım agri olmasinda önemli olan olmamasiymis benim detayliya girdiğim gun 10mmdi serklajdan sonra 1 aydır hala 10mm değişmedi hiç insallah 37leri görmek nasip etsin rabbim büyük gun icinde oturuyomusun ben oturunca bi baski oluyor hep
tubis42 yigithanleyla Amin inşallah ne güzel arkaya doğru yaslanıp oturuyorum genelde sürekli yatmıyorum sert zemine oturmamak lazımmış bu yüzden oturma minderide aldım bende de oluyor sabah kalkınca daha çok oluyor yatakdan zor kalkıyorum
tubis42 yigithanleyla amin inşallah bebek bugün karnımda toplanıyor sürekli korkmaya başladım küçük daha yarın hastaneye gideceğiz
yigithanleyla tubis42 geçmiş olsun canım insallah bisey yoktur korkma akşama kötü olursa acile git benim kontrolüm vardı bugun gittim geldim stabil gidiyormuş hunilesme bendede varmış ama yeni olan bisey değilmiş serklaj atıldığı zamanda varmismis
yigithanleyla karelfat bakim olmuyor canım 😀 haftada bir dus iznim var jiletle olabildigi kadar ertesi günde yanma oluyor niyeyse duştan sonra kisa tutmama rağmen 😅
yigithanleyla karelfat doğumu tetikliyormus canım ağda önerilmiyor malesef tuy dökücü kremde enfeksiyon icin riskliymis en iyi jilet deniliyor dün aldım dus bugun yanma var mesela bende ne alakaysa
tubis42 yigithanleyla Allaha şükür bi sorun yokmuş ama kafası aşağıdaymış dikişe baskı yapıyormuş o yüzden bol istirahat et yat dedi
yigithanleyla tubis42 ohh sukur aman sıkıntı olmasın canım sevindim dikkat et uzan surekli hayır ne işin var orada demi kafanı dayayacak başka yer mi yokk kız ona annesi 😀
tubis42 yigithanleyla valla anlasam bi hem aceleci hem böyle 😅 sağ salim kucağımıza alalım inşallahda popişlerine vururuz 😅