Drybrk Kızlar yaklaşık iki haftadadır kulağımda uğultu var kesintisiz geçmio sabah başlıyo yatana kadar kulak doktoruna çıktım kulaklar temiz dedi hamilelikde yaşayan var mı acaba psikolojik olarak çok etkiliyor beni
Mellekk Drybrk kulak uğultusu derken canım banada sanki kulaklarım birden açılmış gibi oluyor sesimi çok net içerden hissediyorum tuhaf bi şey anlatamıyorum bile yanı. Hiç doktora sormadım hamilelikte basladı ama arada oluyor
Aylinannesi Drybrk basınç gibimi oluyo uçağa bindiğimizdeki gibi ? Banada oluyo deli ediyo beni kendi sesimin yankılarını duyuyorum resmen. Dısardan gelen sesler kısılıyo gibi sanki
Ayguns Drybrk canım dün forumun bebeğim kısmında her gün anne ve bebek için bilgiler veriyor ya orada okudum kulak uğultusu oluyormuş hamilelikte vücuttaki basınçtan ötürü
Sis Drybrk yaaa birara buraya yazmayı bende düşünmüştüm bende yaşadım aynısını hamilelikte oluyormuş demekkii 🙈
Selinselinselin Drybrk kulak tıkanması bende de oluyor ara sıra sol kulagım özellikle normal tabiki kan basıncı artıyor