denizhelensarpberat Benim yarı yarıya kansızlık olduğu için düşmüş doktor verdi kullanıyorum ama kansızlık normalde yoktu bende nasıl oldu anlamadım
cuteregina Ben gebelik dışında kullandım kilo artışı oldu aslında bunun sebebi de şu beyine giden tokluk sinyallerini baskılılıyor ilaçlar ve iştahınız artıyor yani tok olduğunuzu anlayamıyorsunuz haliyle kilo alıyorsunuz
denizhelensarpberat cuteregina kilo zaten alldı başını gidiyorda bende ama acaba diyorum bu ilaç işe yarıyor mu kanım eski düzeyine gelir mi diye bayagı bi halsizlik oldu
cuteregina denizhelensarpberat evet bu arada işe yarıyor onu söylemeyi unutmuşum ben ortalama iki ay kullandım sonrasında bıraktım depolar doldu
denizhelensarpberat cuteregina bende daha 2 gün oldu da vücut kendine acaba diyorum bu hafta biraz gelir mi etkisini gösterir mi bana da 2 kutu yazdı doktor
kymzfatma Bana çok dokunmuştu onu içtiğim gün 2 gün yataktan kalkamadım sürekli kustum baş dönmesi yaşadım doktorum daha sonra değiştirdi doktorunuza danışmadan asla alınmaması gerek ilaçlardan biri
denizhelensarpberat kymzfatma bana doktor yazdı da zaten şükür öyle baş dönmesi vs olmadı da hamilelikte süreçi zorladı halsizlik vs yaptı baş ağrısı kan yarıya inmiş bende bunu içince inşallah toparlarım
cuteregina denizhelensarpberat yani o kadar hızlı toparlanma olmayabilir bebek olduğu için ama bir kutu bittikten sonra artık kendinize gelmiş olursunuz ikinci kutu da çok daha iyi hissedersiniz geçmiş olsun