lale_lale pelin623 devlet hastanesinde yeni kanunla artık mecburi olmadıkça sezaryen yapılmıyor. Eğer çatınız dar ve bi aksilik yoksa 37 haftadan sonra yapılıyor
momylog semsem150 ben şuan 26 haftalığım 37 + larda alınmasını istiyorum inşallah benim doktorumda öyle yapar
siimmaalll ebruuuuuummmm bende 38-2 de aldım güzeldi sipinal oldum genel de olmuştum kesinlikle sipinal olun
ebruuuuuummmm siimmaalll spinal olucak inşallah bir aksilik çıkmazsa ama beni baya bi heyecan bastı şimdiden
edaece21 seheryksl benimde 3. Sezeryan 37 alacak sezeryan yerinde incelme oluyormuş riskli oluyormuş vs vs dedi
Fatmagul42 Benimde 2.sezeryan 38 de alayım dedi ama bayrama 3 gün kalıyor hastane ve doktorların tatil sürecinde sorun yaşamamak için 5 gün daha bekleyip 39 da giricem kendim
kuloglu 37+3 de alacak 36+2 yim şu anda ciğer geliştirici vuruldum bi doz, yarın da diğer doz vurulacağım Sancım oluyor diye riske atmak istemiyor, 2. sezeryanım olacak, erken mi 37. Hafta ya?
edaece21 kuloglu benimde 37 haftada alıyor ciger geliştirici igne falanda yapmadı 37 hafta tam sayılıyor